Kaleva: Kova takaisku Leijonille MM-kisoihin – kokenut NHL-hyökkääjä kieltäytyi kisoista

Maajoukkueessa ja NHL-jäillä meritoitunut hyökkääjä Jussi Jokinen ei ole mukana Suomen MM-joukkueessa toukokuussa järjestettävissä Tanskan MM-kilpailuissa, kertoo Kaleva.

35-vuotiaan suomalaishyökkääjä Jussi Jokisen ympärillä on vellonut paljon erilaisia uutisia kuluvan kauden aikana. Ensin miehelle ei meinannut löytyä NHL:stä paikkaa enää pelata, mutta monen siirron kautta hän löysi pelipaikan Vancouver Canucksin riveistä.

Canuckseissa Jokisen peli on lähtenyt jälleen kulkemaan, mutta monet ovat silti kyseenalaistaneet sen, jatkuuko Jokisen ura vielä tämän kauden jälkeen taalajäillä. Monivuotinen Leijonien luottohyökkääjä on kuitenkin pelaaja, jonka monet olettivat automaattisesti olevan tulossa mukaan MM-joukkueeseen.

Nyt sanomalehti Kaleva kuitenkin kertoo, että Jokinen ei ole tulossa mukaan Tanskan MM-kisoihin.

– Pelihaluja olisi ollut ja olen myös terve, mutta nyt joudun ensimmäisen kerran urallani kieltäytymään MM-kisareissusta. Laitan ykköseksi perheeni, jota olen nähnyt niin vähän kauden aikana. Lapset kaipaavat isäänsä ja isä lapsiaan, Jokinen kertoi lehdelle.

Jokisella on ollut takanaan pitkä kausi, jonka aikana hän on edustanut Edmonton Oilersia, Los Angeles Kingsiä, Columbus Blue Jacketsiä sekä nyt edustamaansa Vancouver Canucksia.

Jääkiekon MM-kisat alkavat toukokuun 4. päivänä.

Paha menetys Leijonille kokemusosastolle ainakin. Miten uskot Suomen pärjäävän kevään MM-kisoissa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);