Joonas Donskoin maaginen ilta – Näin syntyi NHL-uran ensimmäinen hattutemppu

Colorado Avalanche oli hurjassa vireessä torstain ja perjantain välisenä yönä, kun joukkue suorastaan murskasi Nashville Predatorsin NHL:ssä maalein 9-4.

Illan suomalainen valopilkku oli isäntien Joonas Donskoi, joka tykitti ottelussa uransa ensimmäisen hattutempun Nashvillen suomalaisvahtien selän taakse.

Yön NHL-kierroksella nähtiin hurjaa maalijuhlaa, kun Colorado Avalanche kaatoi Nashville Predatorsin maalein 9-4. Ottelu oli suomalaisittain yhtä aikaa surullista että upeaa katseltavaa, sillä Pekka Rinne päästi Nashvillen maalilla viisi kiekkoa selkänsä taakse, kun taas Joonas Donskoi iski Coloradon paidassa hattutempun.

Uran ensimmäinen hattutemppu

Donskoi oli koko illan yksi joukkueensa parhaimpia pelaajia ja se näkyi lopulta tuloksessa, kun mies iski koko NHL-uransa ensimmäisen hattutempun. Donskoi vastasi joukkueensa 3-3 tasoitusmaalista sen jälkeen vielä toisen erän lopulla 8-3 johtomaalista.

Colorado iski toisessa erässä alle 10 minuuttiin hurjat 5 maalia Nashvillen suomalaisvahtien selän taakse.

Donskoi viimeisteli iltansa iskemällä kolmannen erän lopulla ylivoimalla joukkueensa viimeisen 9-4 osuman Andre Burakovskyn syötöstä.