Jonne Virtanen kyllästyi salailuun – Paljastaa nyt todellisen syyn TPS-potkujen taustalla

TPS:n ja seuran kulttihyökkääjä Jonne Virtasen välinen surullinen saaga sai torstaina uuden käänteen, kun Virtanen päätti ottaa tilanteen omiin käsiinsä ja avasi sanaisen arkkunsa.

Virtanen kertoo julkaisemassaan tiedotteessa, että on jättänyt seuran.

TPS:n kulttipelaaja Jonne Virtanen on ollut kohun keskiössä viime aikoina, kun seura hyllytti Virtasen Tanskan matkalla tapahtuneen episodin takia.

Tilanteesta ei saatu selvennystä tai tarkempaa kuvausta aiemmin, mutta nyt Virtanen on avannut itse sanaisen arkkunsa ja paljastanut, mitä hänen ja seuran välillä todella on tapahtunut.

TPS ei ole ollut halukas kommentoimaan tilannetta, joten Virtanen kertoo kokeneensa tarpeelliseksi ottaa tilanteen haltuun itse.

– Ilmoitan, että minun ja HC TPS Oy:n välinen pelaajasopimus on seuran toimesta purettu viime torstaina 5.9.2019 olleen palaverin päätteeksi.

– Purkamisen yhteydessä seura lupasi pikaisesti ilmoittaa, miten menetellään yhteisen ulostulon kanssa suhteessa mediaan. Viikko on kulunut, eikä seura ole mitään ilmoittanut, joten katson jo asian tähänastisen mediahuomion ja allekirjoittaneen oikeusturvan takia, että minun on otettava ohjat omiin käsiini, Virtanen kirjoittaa.

Kiistää väitteet

Virtasen sopimuksen syyksi on miehen mukaan ilmoitettu epäasiallinen käytös sekä runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä. Kulttihyökkääjä toteaa itse päätehtävänsä olevan pelaaminen sekä harjoittelu, joiden yhteydessä hän ei ole nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena.

Tanskan tilanteesta noussutta kohua hän valottaa kertomalla, että oli ollut joukkueen mukana illallisella ja pitkästä illasta johtuen nautti yhden oluen seuraavana päivänä lentokentällä.

Virtanen kertoo pitävänsä TPS:n väitteitä pelimatkan tapahtumista virheellisinä.

Voit lukea koko kirjoituksen tästä:

https://twitter.com/monsterimonni/status/1172066758657806336

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);