Jokereilta todella kova kaappaus: Olympiapronssia voittanut entinen NHL-pakki liittyy seuran riveihin

Syksyn lähestyessä myös kiekkokausi on päivä päivältä meitä lähempänä.

Parhaillaan joukkueet harjoittelevat ja viimeistelevät kokoonpanojaan ennen tosipaikkoja, mutta aika ajoin saamme vielä mielenkiintoisia uutisia uusista vahvistuksista.

Nyt mielenkiintoisia uutisia on kertonut Helsingin Jokerit.

KHL-seura Helsingin Jokerit kertoo verkkosivuillaan tehneensä uuden pelaajasopimuksen kanadalaisen puolustaja Karl Stolleryn kanssa.

Dinamo Riikassa aiemmin pelannut puolustaja on tuttu kasvo myös Kanadan maajoukkueessa, jossa mies edusti maataan Etelä-Korean talviolympialaisissa. Jokereiden ja Stolleryn välinen sopimus kattaa kauden 2018-2019.

30-vuotias puolustaja siirtyi ensimmäisen kerran Pohjois-Amerikasta KHL:n puolelle viime kaudella ja iski Riikassa pelaamissaan 53 ottelussa tehot 3+11=14. Olympialaisissa hän pelasi neljässä ottelussa ja oli mukana voittamassa joukkueelleen pronssimitaleja.

– Stollery on hyvin liikkuva puolustaja, joka tuntee KHL:n viime kaudelta ja pelasi myös olympialaisissa. Hän pystyy varmasti auttamaan joukkuettamme, GM Jari Kurri kertoo seuran verkkosivuilla.

Kokemusta myös NHL:n puolelta

Kiekkouransa aikana kandalaispakki on ehtinyt esiintyä myös NHL:ssä, jossa hän on pelannut Colorado Avalanchen, San Jose Sharksin sekä New Jersey Devilsin organisaatioissa. Suurimman osan ajasta mies on kuitenkin viettänyt seurojen AHL-joukkueissa, mutta vyölle on kertynyt silti 23 NHL-ottelua ja niissä hän on tehnyt tehot 0+3.

Ennen ammattilaisuraansa Stollery opiskeli Merrimackin yliopistossa, jossa hän pelasi myös yliopistokiekkoa ja toimi joukkueen kapteenina.

Stollery tulee pelaamaan Jokereissa numerolla #3.

Lue lisää:

Liiga-seura solmi äkillisesti uuden pelaajasopimuksen – varakapteeni joutui sairastuvalle useiksi viikoiksi

 

Kova kiinnitys Jokereilta! Pistä peukkua, jos uskot miehen pärjäävän hyvin helsinkiläisten matkassa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);