Jesse Puljujärvi kyykytti Jets-puolustajia – Upea soolomaali käynnisti Edmontonin maalijuhlat

NHL:n harjoituskausi vetelee viimeisiä viikkojaan ja joukkueet ottavat mittaa toisistaan harjoitusotteluissa, joissa vielä hiotaan pelikokonaisuutta sekä kokoonpanoja.

Otteluissa on suuret panokset monille nuorille pelaajille, sillä nyt heillä on viimeiset hetket lunastaa lupauksia ja sementoida paikkansa NHL-kokoonpanossa. Edmonton Oilersin riveissä kiekkoilevalle Jesse Puljujärvelle panoksena on mahdollinen paikka joukkueen kärkiketjuissa.

Edmonton Oilers kohtasi torstain ja perjantain välisenä yönä Winnipeg Jetsin harjoitusottelussa, josta muodostui todellinen tukkapölly.

Oilers kyykytti Jetsiä lopulta lukemin 7-3 ja illan avausosumasta vastasi komealla tavalla joukkueen suomalaistähti Jesse Puljujärvi, joka on esittänyt vahvoja otteita harjoituskauden aikana.

Puljujärvi avasi Oilersin maalitykityksen ottelun avauserän puolessa välissä, kun joukkue pääsi ylivoimalle. Osuma syntyi upean yksilösuorituksen päätteeksi.

Kuva: Twitter / Edmonton Oilers

Soolomaali räjäytti hallin

Pelikellossa oli aikaa jäljellä hieman alta 10 minuuttia, kun Edmonton pääsi hyökkäykseen ylivoimalla. Keskialueelta kiekon saanut Puljujärvi lähti määrätietoisesti etenemään pelivälineen kanssa ja ohitti helpon oloisesti Jetsin puolustuksen purjehtien lopulta suoraan maalin eteen.

Muutaman nopean polkaisun jälkeen Puljujärvi oli kasvokkain Jets-vahti Eric Comrienin kanssa ja lykkäsi kiekon vahdin längistä komealla rystyllä.

Kuva: Twitter / Edmonton Oilers

Paikka kärkiketjuissa kiven alla

Hienoista otteista harjoitusotteluissa huolimatta Puljujärvellä on kova kilpailu paikastaan joukkueen kärkiketjun laiturina. Samaisesta roolista kisaa myös Ty Rattie, joka iski joukkueensa parhaat tehot (2+3) ja esiintyi jälleen vakuuttavasti.

25-vuotias kanadalaishyökkääjä on monien NHL-toimittajien mielestä tekemässä kovaa vauhtia paikkaa itselleen Edmontonin ykkösketjuun Ryan Nugent-Hopkinsin sekä Connor McDavidin rinnalle. Aika näyttää, mitä seurajohto miettii vielä ennen lokakuun alkua, mutta tällä hetkellä Puljujärven paikka voi hyvinkin löytyä alemmista ketjuista, jossa hän on löytänyt hyvän kemian Ryan Stromen ja Jujhar Khairan rinnalla.

Lue lisää:

Jesse Puljujärvi avasi maalihanat NHL:ssä – Valmentaja ei säästellyt ylistyssanoja ottelun jälkeen

Loistavaa Puljujärvi! Pistä peukkua, jos sinäkin toivot Puljun pääsevän kauden aikana koittamaan taitojaan myös joukkueen ykkösvitjassa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);