Ilvekseltä kovia kiinnityksiä puolustukseen – Palkkasi HIFK:n entisen kovanyrkin sekä nuoren lupauksen

Myös Liiga-seurat ovat olleet aktiivisina kesän ensimmäisinä viikkoina, kun vapaita pelaajia on ilmaantunut markkinoille.

Viimeisimpänä uusista pelaajista tiedotti perjantaina Ilves, joka solmi kaksi uutta pelaajasopimusta.

Tampereen Ilves iski kovalla temmolla kiinni uusiin pelaajiin, kun se julkaisi perjantaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Tupsukorvien haaviin tarttui tällä kertaa HIFK:ssa viimeksi Liigaa pelannut puolustaja Matt Generous sekä nuori puolustajalupaus Elias Laitamäki.

Laitamäki on kiekkoillut viime kauden Vaasan Sportin juniorijoukkueissa. Kauden lopulla hän pääsi myös haistelemaan tunnelmaa miesten peleissä neljän ottelun verran Sportin Liigamiehistössä.

Generous on kaksikosta ehdottomasti nimekkäämpi, sillä 33-vuotias kovaluinen puolustaja on pelannut useamman kauden aiemmin Suomessa. Ennen HIFK:ta Generous on edustanut myös Vaasan Sportia sekä Rauman Lukkoa.

Tällä kaudella amerikkalaispakki pelasi EBEL-liigaa EC Red Bull Salzburgissa. SM-liigasta miehellä on kuitenkin kokemusta yhteensä yli 300 ottelun verran, joissa tehoja on kertynyt 11+39=50. Jäähyminuutteja on tullut sitten sitäkin enemmän – nimittäin 514 kappaletta.

– Generous tuo puolustukseemme sitoutunutta joukkuepelaamista, kokemusta ja kovuutta. Hän saapuu Tampereelle syyskuussa, seuran toimitusjohtaja Risto Jalo kertoo tiedotteessa.

Laitamäen Jalo näkee hyvänä lisänä joukkueelle, joka on ajamassa sisään aktiivisempaa pelitapaa. Nuori puolustaja on pelirohkea pakki, joka nousi kuluneella kaudella myös nuorten maajoukkerinkiin.

Lue lisää:

Jokerit hurjana siirtomarkkinoilla: Haaviin Leijona-tähti, NHL-lupaus sekä ruotsalainen AHL-jyrä

No nyt on mielenkiintoinen ratkaisu Ilvekseltä. Uskotko, että Generousista on todella apua tupsukorvien takalinjoille? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);