IL: Kaksi Liiga-pelaajaa joutui käräjille nuuskan ostamisesta – ”Ei siinä auta marista”

Nuuska on suomessa jatkuvasti yleisempi tupakkatuote, jolla on ollut jo pitkään käyttäjiä myös ammattiurheilijoiden parissa.

Ruotsalaisten suosima tupakkatuote on ollut takavuosina hyvin suosittua etenkin jääkiekkoilijoiden parissa ja nyt kaksi Liigassa pelaavaa kiekkoilijaa onkin joutunut käräjille nuuskakauppojensa takia.

Iltalehti kertoi tiistaina, että kaksi Liiga-kiekkoilijaa on saanut rikossyytteet laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä. Lehden tietojen mukaan kyse on nuuskan ostamisesta ja pelaajat ovat Jerry Ahtola sekä Jonne Virtanen.

Kaksikon tapausta käsitellään käräjäoikeudessa osana isompaa kokonaisuutta, jossa on syytettynä lehden mukaan myös kuusi muuta henkilöä.

– Ostin omaan käyttöön nuuskaa eräältä henkilöltä. VIrhe tuli tehtyä ja kannan siitä täyden vastuun.

– Kun se kiellettyä on, niin ei siinä auta marista, Ahtola kertoi Iltalehdelle.

Muiden tapaukseen liittyvien henkilöiden epäillyt rikosnimikkeet ovat lehden tietojen mukaan kiekkoilijoita kovempia. Tapausta käsitellään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa keskiviikkona.

30-vuotias Virtanen on kiekkoillut viime kaudet Turussa TPS:n riveissä ja 32-vuotias Ahtola taas muistetaan Helsingin IFK:sta. Seuraavalla kaudella Ahtola kiekkoilee Tampereen Ilveksessä.

Lue lisää:

Jari Kurri viritteli todellista kaappausta Jokereihin: NHL-seura ehti kuitenkin väliin ja esti aikeet

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);