ES: SaiPa -puolustajalta tyly paljastus seuran alamäestä – pelaajia eivät kiinnosta enää edes harjoitukset

Liigassa sarjajumbon rooliin selvästi valumassa oleva SaiPa on herättänyt paljon kritiikkiä toiminnallaan myytyään joukon pelaajiaan kesken kauden.

Nyt seuran sisältä kaikuu vielä huolestuttavampia uutisia, kertoo Etelä-Saimaa.

Surkealla tavalla kauden aikana esiintynyt SaiPa on kaivanut itselleen entistä syvempää kuoppaa myymällä pelaajiaan jo kesken kauden, sillä sarjajumboksi jääminen Liigassa vaikuttaa jo lähes selvältä asialta.

Joukkueen toiminta kesken kauden on herättänyt paljon kritiikkiä sekä soraääniä lajin seuraajien sekä aktiivien keskuudessa.

Nyt seuran sisältä kaikuu kuitenkin vielä huolestuttavampia uutisia, kertoo Etelä-Saimaa -lehti.

Lehden haastattelema SaiPa -konkari Kalle Maalahti paljastaa, ettei joukkueen pelaajia tunnu enää kiinnostavan edes harjoituksissa käyminen.

– Siellä on sellaisia harjoituksia välillä, missä näkyy, että on puhallettu ulos. Se on huono asia, koska joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, jotka tarvitsisivat hyvää harjoittelua, puolustaja avautuu ES:lle.

– Tavallaan tutntuu turhalta olla taas tilanteessa, jossa pelataan pelejä, joilla ei ole merkitystä.

Maalahti lataa suorat sanat myös joukkueen pelaajamateriaalista ja peräänkuuluttaa sitä, miten tärkeää pelin ymmärtäminen on.

– Ihan sama jos olet vaikka hyvä laukomaan, mutta et ymmärrä ollenkaan peliä, niin ei siitä tule mitään, hän linjaa.

Todella erikoista toimintaa. Millaisia ajatuksia SaiPan ratkaisut sinussa herättävät? Kerro oma mielipiteesi Facebookin kommenttiosiossa!