Erik Karlssonia viedään jälleen – Megakaupassa kaksi NHL:n tähtipuolustajaa voisivat vaihtui päittäin

NHL:n siirtomarkkinoiden mielenkiintoisimmat nimet ovat tänä kesänä monille tuttuja, sillä he ovat pyörineet keskusteluissa ja spekulaatioissa jo pidemmän aikaa.

Yksi ylitse muiden on Erik Karlsson, jonka aika Ottawassa on käymässä vähiin ja miehen uskottiin vaihtavan seuraa jo runkosarjan aikana, mutta toisin kävi.

Nyt yhä useammat lähteet viittaavat siihen, että Karlsson tulee löytämään itselleen uuden seuran ennen kesän loppua.

Ruotsalaiset puolustajat ovat tällä hetkellä kovassa huudossa NHL:n siirtospekulaatioissa ja keskusteluissa kesän aikana. Draftin kuumin nimi on puolustajalupaus Rasmus Dahlin ja siirtohuhujen ykkönen on ollut koko kevään tähtipuolustaja Erik Karlsson.

Nyt mediajätti TSN:n toimittaja on paljastanut, että Karlssonin uskotaan olevan vaihtamassa seuraa vielä kesän aikana. Seura on toistuvasti kiistänyt huhut, mutta puolustajatähden omat puheet ja monet seuraa lähellä olevat lähteet puhuvat toista.

Nyt TSN onkin heittänyt ilmoille todella mielenkiintoisen spekulaation ja lisännyt soppaan joukkueen, johon Karlsson varmasti hyväksyisi itsekin siirtonsa. Urhelujätin mukaan Nashville Predators voisi olla valmis tarjoamaan Karlssonista vaihdossa oman tähtipuolustajansa, P.K Subbanin.

Molemmat voittaisivat kaupassa

Subban on pelaaja, joka herättää paljon tunteita jokaisessa joukkueessa, jota hän on urallaan edustanut. Mies löysi hyvän pelivireen Nashvillessä sen jälkeen, kun hän siirtyi jättikaupan päätteksi sinne päittäin Shea Weberiä vastaan.

Subbanin suuri ego on kuitenkin asia, joka on puhuttanut myös Nahsvillessä, joten vaihto päittäin rauhalliseen ja taitavaan Erik Karlssoniin voisi houkutella seuraa hyvinkin paljon.

Samalla ruotsalaispuolustaja pääsisi viimeinkin Senatorsista seuraan, joka taistelee lähivuosina tosissaan Stanley Cupista. Kyse olisi kuitenkin megaluokan vaihtokaupasta, joka olisi toteutuessaan yksi nykykiekon suurimmista.

Nashvillelle Subbanin menettäminen ei olisi kova paikka, sillä joukkueen kalustosta löytyy jo muutenkin johtavia puolustajia Ryan Ellisin ja Roman Josin johdolla. Tähän soppaan Erik Karlsson olisi erittäin mielenkiintoinen lisä hyökkäysapuineen.

Myös Ottawassa oltaisiin varmasti tyytyväisia Subbaniin, sillä mies on todistanut olevansa yksi NHL:n tehokkaimmista puolustajista vuosinaan Montreal Canadiensissa sekä Nashvillessä.

Lue lisää:

Liigan pistepörssin kuninkaan NHL-seura varmistui: Yli 15 joukkuetta havitteli suomalaishyökkääjää riveihinsä

 

Tämä kauppa olisi kyllä todella mielenkiintoinen toteutuessaan. Mihin seuraan sinä uskot Karlssonin siirtyvän kesän aikana? Keskustele aiheesta kommenttikentässä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);