Barkovin veivit olivat liikaa yhdelle NHL:n parhaista maalivahdeista

Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov oli jälleen ilmiömäisessä pelivireessä, kun joukkue kohtasi Columbus Blue Jacketsin viime yön NHL-kierroksella.

Varsinainen peliaika päättyi tilanteessa 2-2 ja ratkaisua haettiin lopulta rangaistuslaukauksilta.

Barkov säväytti floridalaista kotiyleisöä jo varsinaisella peliajalla, kun hän iski Floridan 2-2 tasoitusmaalin 3. erän lopulla.

Tätä aiemmin hän oli kerännyt itselleen syöttöpisteen Panthersin ensimmäiseen maaliin. Voi siis helposti sanoa, että Sasha nappasi koko joukkueen reppuselkäänsä yrittäessään varmistaa heille voittoa.

Barkovin kuumat kädet eivät kuitenkaan riittäneet voiton takaamiseen, vaan ratkaisua haettiin lopulta voittolaukauskilpailusta.

Tällä kaudella Tampereen kasvatti on jo väläytellyt uskomattomia rankkaritaitojaan useampaan otteeseen ja samaa taattua Sashaa oli luvassa myös viime yönä.

Vastassa oli Columbuksen veräjänvartina toimiva Vezina palkinnon voittanut Sergei Bobrovsky, mutta se ei selvästikään Sashaa haitannut.

Itsevarmana kohti maalia lähestynyt Barkov väläytti jälleen ilmiömäistä osaamistaan rankkareilla vieden Bobrovskyn aivan kahville.

Venäläisvahdin kuvitellessa Sashan laukovan kiekon jalkojensa välistä nopean veivin päätteeksi hän veikin sen vielä rystylle ja nosti siitä upeasti ylähyllyyn.

Barkovin uskomaton esitys esitys ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa, vaan Columbus vei ottelussa voiton Josh Andersonin rangaistuslaukauksella ollessaan 8. laukoja.

Katso video Barkovin suorituksesta tästä:

https://youtu.be/jlbMBwzyNVo

Tykkää Urheiluraamatusta, jos olet todellinen urheilufani! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);