Aleksander Barkov väläytteli taitojaan ilmiömäisellä maalilla – hurja pisteputki sai jatkoa

Yön NHL-kierroksella nähtiin jälleen hienoja hetkiä, kun Flordia Panthersin kippari Aleksander Barkov upotti ilmiömäisen osuman Minnesota Wildin verkkoon.

Pisteputkessa viilettävä Aleksander Barkov jatkoi onnistumisten tiellä yön NHL-kierroksella, kun Florida kaatoi Minnesota Wildin vieraissa maalein 5-4.

Suomalaistähti kirjautti ottelussa itselleen tehot 1+1 ja vastasi koko illan upeimmasta suorituksesta toisen erän alussa iskemällään 1-2 johtomaalilla.

Barkov sai pitkän läpisyötön Josh Brownilta ja käynnisti sen jälkeen tutun koneen pitäen Minnesota-puolustajia täysin pilkkanaan matkalla kohti maalia.

Kuva: Youtube

Päästyään maalinedustalle Panthers-kapteeni leipoi kiekon eleettömän upeasti suoraan etuyläkulmaan ohi maalia vartioineen Alex Stalockin.

Kolmannessa erässä Barkov oli vielä mukana syöttämässä Jevgeni Dadonovin alivoimalla viimeistelemää 2-3 johtomaalia.

Panthers voitti ottelun lopulta aivan loppumetreillä, kun Noel Acciari iski 4-5 voittomaalin vain kuusi sekuntia ennen summerin soimista viimeisessä erässä.

Kauden 48 ottelussa suomalaisten pistepörssiä johtava Barkov on nyt takonut komeat tehot 16+37=53.

Katso ottelun kaikki kohokohdat ja maalit tästä (Barkovin maali ajassa 01:05):