17-vuotias Rasmus Dahlin näyttää, miksi hän on yksi tämän hetken puhutuimmista kiekkoilijoista

Nuorten MM-kisoissa Ruotsin joukkueessa pelaava Rasmus Dahlin on on yksi tämän hetken lupaavimmista jääkiekkoilijoista.

17-vuotiaan ihmelapsen on epäilty menevän ensi kesän drafitssa ensimmäisellä varausvuorolla, mikä on harvinaista, sillä kyseessä on puolustaja.

Ruotsin alakerran kapelimestari ei kuitenkaan ole ottanut tästä turhia huolia itselleen, vaan väläytteli uskomattomia taitojaan joukkueen harjoituksissa.

Monet pelaajatarkkailijat ja NHL-seurat katsovat tarkasti nuorten MM-kisoja Buffalossa Yhdysvalloissa. Monissa joukkueissa viilettää pelaajia, joista on puhuttu jo paljon, mutta tämä on loistava hetki päästä näkemään heidät tositoimissa.

Yksi kiinnostavimmista pelaajista on ruotsalainen 17-vuotias puolustaja Rasmus Dahlin.

Uskomattomalla tavalla taitojaan hionut kiekkoilija on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja, joka on pelannut Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä pelejä miesten kanssa.

SHL:ssä puolustaja edustaa kestomenestyjä Frölundaa. Ensi kesän NHL-draftissa nuorukainen on yksi kärkivarauksista, mutta villeimmissä huhuissa häntä viedään jo ensimmäisellä varausvuorolla, mikä on melko harvinaista puolustajan kohdalla.

Kaiken tuon huomion voisi kuvitella nousen 17-vuotiaalle pojalle nopeasti päähän, mutta Dahlin on näyttänyt osaavansa käsitellä mediaa. Myös kisoissa hän on esittänyt varmoja otteita, mutta tämä hänen harjoituksissa tekemänsä maali on sellainen, joka on jälleen saanut koko kiekkomaailman kuhisemaan.

Ruotsin joukkueella oli keskiviikkona välipäivä ja koko joukkue oli yhdessä harjoittelemassa hallilla, kun Dahlin väläytti aivan uskomattoman rankkarimaalin.

Tätä videota on pyöritelty ja hehkutettu kaikissa maailman kiekkomedioissa Pohjois-Amerikkaa myöden tuosta hetkestä lähtien.

Katso nyt itse, kuinka 17-puolustaja upottaa kiekon häkkiin upealla ”No moves” -harhautuksella:

https://www.instagram.com/p/BdOHM2djN9L/?taken-by=hockeycollective

Tykkää Urheiluraamatusta, jos olet todellinen urheilufani! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);