Suomen naiset hiihtivät tiensä jatkoon sprintissä: Pärmäkoskelta todella kova suoritus

Naisten sprintin aika-ajo hiihdettiin kello kymmeneltä tiistaiaamuna ja mukana olivat Suomesta Krista Pärmäkoski, Aino-Kaisa Saarinen, Johanna Matintalo sekä Kerttu Niskanen.

Sprintin finaali käydään myöhemmin kello yhdeltä tiistaina.

Krista Pärmäkoski on ainoa suomen hiihtäjistä, joka on tähän mennessä onnistunut nappaamaan kisoista mitalin voitettuaan pronssia naisten yhdistelmähiihdosta lauantaina.

Pärmäkoski oli tiistaina ensimmäinen suomalainen sprintin aika-ajossa ja hän hiihti heti komealla suorituksella kovan ajan, joka siivitti hänet jatkopaikalle aika-ajon kolmannella sijoituksella.

Toiseksi parhaan ajan suomalaisista hiihti Johanna Matintalo, joka jäi 19. sijalle 10 sekuntin päähän kärjestä. Kerttu Niskanen oli kolmanneksi paras suomalainen sijalla 25 ja 11,74 sekunnin erolla kärkeen.

Aino-Kaisa Saarinen oli hiihdollaan pitkään kiinni viimeisessä karsintapaikassa jäätyään kärjestä 15,28 sekuntia. Saarinen pääsi lopulta jatkoon viimeiseltä sijaltaan.

Aika-ajon ehdottomat voittajat olivat ruotsin Stina Nilsson sekä Norjan Maiken Caspersen Falla, jotka voittivat kolmanneksi tulleen Pärmäkosken yli 3 sekunnilla.

Naisten sprintin kilpailu käydään tiistaina kello 13.00.

Loistavaa naiset! Laita peukkua, jos uskot, että suomen naiset voivat tuoda mitaleita kotiin sprintin finaalista! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);