Norjalaishiihtäjältä tyly kommentti Anita Korvan, 20, paljastavasta kuvasta: ”Näyttää olevan kiinnostunut…”

Suomen kirkkaimpiin tulevaisuuden lupauksiin hiihtäjien saralla kuuluva Anita Korva hurmasi viime viikolla sosiaalisessa mediassa jakamalla kuvan lihaksikkaasta ylävartalostaan.

Nyt norjalainen lehti on pyytänyt reaktiota kuviin maan omalta nuorelta hiihtotähdeltä, jonka sanat ovat tylyä kuultavaa.

20-vuotiaan suomalaishiihtäjä Anita Korvan kuva lihaksikkaasta ylävartalosta nousi viime viikolla otsikoihin laajasti ympäri Suomea.

Peilin kautta otetussa kuvassa näkyi hiihtäjän erittäin lihaksikas selkä ja kuva keräsi paljon huomiota muun muassa Iltalehden ja Ilta-Sanomien uutisoitua siitä.

Nyt norjalainen Dagbladet on ottanut kantaan tapaukseen kysymällä lihaksista ja kuvasta Korvan kanssa samanikäiseltä hiihtäjä Kristine Stavås Skistadilta.

Kuva: All Over Press (Compic/Kimmo Brandt)

– Hän näyttää olevan kiinnostunut lihastensa esittelystä. Itse en ole suuri peilikuvien fani, mutta hän saa tehdä mitä haluaa, Skistad lataa Dagbladetin haastattelussa.

Kysyttäessä tekevätkö suomalaisen kilpasiskon lihakset norjalaishiihtäjään vaikutuksen, hän jatkaa samalla kylmällä linjalla.

– Ei, eipä juuri. Hänellä on lihasta, mutta se ei tee minuun vaikutusta, että hän on lihaksikas, Skistad jatkaa.

Skistad myöntää kuitenkin, että Korva oli erittäin kova nuorten MM-kisoissa viime vuonna ja uskookin, että ainakin kuvien lihasten perusteella suomalaishiihtäjä on kovassa kunnossa myös tänä talvena.