Krista Pärmäkoski nousi pronssille tiukassa kilpailussa: Tismalleen sama aika Björgenin kanssa

Naisten 10 kilometrin maastohiihdon vapaasta kilpailusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä torstaiaamuun.

Ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt Ruotsin Charlotte Kalla nappasi hopeaa ja kultaa voitti Norjan Ragnhild Haga.

Krista Pärmäkoski hiihti upealla tavalla pronssille kellotettuaan tismalleen saman ajan kuin Norjan Marit Björgen

Krista Pärmäkoski jatkoi vahvoja otteitaan Pyeongchangin talviolympialaisissa, kun vuorossa oli naisten 10km maastohiihto vapaalla tyylillä.

Kisan ehdoton ennakkosuosikki oli Ruotsin Charlotte Kalla, joka joutui kuitenkin lopulta taipumaan norjalaisen ylivoiman edessä, kun Ragnhild Haga kellotti ylivoimaisen voittoajan.

Menestystä kisoissa niittänyt Kalla jäi hopealle 20 sekunnin erolla Hagaan. Kolmannesta sijasta sen sijaan nähtiin todellinen kamppailu, kun Krista Pärmäkoski nousi upealla tavalla kiinni Marit Björgenin aikaan.

Pitkin matkaa Pärmäkoski otti kiinni Björgeniä, mutta viimeisissä pätkissä hän jäi tämän tahdista hieman. Maaliviivalla oli selvää, että tiukka kisa ratkaistaisiin sadasosapelillä.

Lopulta Pärmäkoski kellotti tismalleen saman ajan, kuin Marit Björgen. Molemmat jäivät kärjen vauhdista 31,9 sekuntia.

Mitali on jo toinen pronssi Pärmäkoskelle näistä olympialaisista.

Upeaa Krista! Laita peukkua, jos uskot Pärmäkosken tuovan vielä lisää mitaleja kisoista! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);