St.Louisin venäläistähti kiehahti taklauksesta – hanskat putosivat Edmontonissa

St.Louis Blues jyräsi tylysti Edmonton Oilersin yön kierroksella maalein 8-3.

Tilanne oli toisen erän puolessa välissä jo 3-0 Bluesille, kun joukkueen tähtihyökkääjä Vladimir Tarasenko päätti näyttää öljymiehille, että pehmeiden käsien lisäksi mies ei pelkää painia.

Tappelun taustalla oli Edmontonin Matthew Benningin taklaus Brayden Schenniin, jota venäläistähti ei suostunut katselemaan sivusta hiljaisena.

Taklaus näytti pahalta, sillä se osui suoraan Schennin polveen ja olisi voinut tehdä pahaa jälkeä.

Hyökkäyksen päätteeksi Tarasenko suuntasi suoraan Benningin luo, eikä mennyt kauaa, että hanskat lensivät ilmassa.

Numero #91 antoi nyrkkien puhua ja tiputti Benningin jäänpintaan, jossa pari jatkoi painiaan.

Molemmille vihellettiin tilanteesta 5 minuutin rangaistus tappelusta ja saman erän lopulla taklauksen kohteena ollut Schenn johdatti vierasjoukkueen jo 4-0 johtoon.

Tuhoisaa jälkeä kentällä tehnyt Tarasenko nakutti ottelussa lopulta tehot 2+2.

Tältä kaudelta venäläistähdellä on kasassa 12+14=26 tehopistettä. NHL-urallaan hän on tehnyt 363 otteluun 157+153=310 pistettä.