Granlundille kauden ensimmäinen osuma upealla tavalla

Minnesota Wildin paidassa pelaava Mikael Granlund on tänä vuonna yksi joukkueensa kiistämättömistä supertähdistä, jolta odotetaan tulosta.

Granlundin alkukautta vaivasi kuitenkin loukkaantuminen, minkä takia miehen ensimmäistä maalia on saatu odotella tämän kauden aikana. Granlund oli ennen tätä ottelua pelannut kahdeksan ottelua maalitta.

Viime yön ottelussa Boston Bruinsia vastaan Granlund pääsi kuitenkin kurittamaan maanmiestään Tuukka Raskia tykittämällä Wildin toisen maalin kolmannen erän alussa.

Granlundin uskomaton laukaus suoraan Matt Dumban syötöstä kavensi pelin 2-4:ään, mutta se oli laiha lohtu sillä Boston nappasi ottelusta voiton lopulta tuloksella 5-3.

Granlund pääsi yrittämään maalia vielä toistamiseen rangaistuslaukauksella, mutta siinä Bostonin maalilla ottelussa 24/27 vetoa torjunut Tuukka Rask veti pitemmän korren.

Mikael Granlund on tällä kaudella epäonnistunut molemmissa rangaistuslaukauksissaan.

Ottelun näkyvimmistä hahmoista ollut Granlund onnistui vielä tykittämään vaarallisen laukauksen kolmannen erän lopulla, mutta Bruinsin maalilla torjunut suomalaisveskari nappasi kiekon kiinni ilmiömäisestä yhdessä illan hienoimmista torjunnoista.