Puolivälierässä viritteillä todellinen yllätys: Saksa nöyryyttää Ruotsia hurjalla tavalla

Ruotsi ja Saksa pelaavat parhaillaan puolivälieräottelua Pyeongchangin olympialaisissa.

Hienolla pelillä aiemmin Suomen päihittänyt Ruotsi vältti voitolla Kanadan kohtaamisen puolivälierässä ja sai vastaansa Saksan, joka ainakin paperilla oli monien mielestä helpompi vastus.

Ruotsin ja Saksan pelistä ei moni varmasti odottanut keskiviikkona kummoista trilleriä, mutta kahden erän jälkeen tilanne varmasti yllättää monet.

Saksa on onnistunut komealla tavalla maalintekopaikoissaan, vaikka vedot olivatkin Ruotsille pahimmillaan jopa 13-0.

Ensimmäisen erän puolivälissä nähtiin todellinen yllätys, kun Christian Ehrhoff vei Saksan ylivoimalla 1-0 johtoon.

Alle minuuttia myöhemmin Ruotsi koki toisen takaiskun, kun Saksa löi salamamaalilla tilanteen jo 2-0.

Jos Saksa pystyy sinnittelemään johtoasemassa koko ottelun loppuun saakka, se on tekemässä todellisen yllätyksen olympiakiekossa.

Ruotsi oli kisoihin lähdettäessä monien papereissa yksi menestyjäsuosikeista, mutta nyt sen tie saattaa tulla päähänsä jo välierässä.

Ottelun voittaja siirtyy semifinaaleihin, jossa vastaan luistelee Suomi-Kanada -ottelun voittaja.

Melkoinen suoritus Saksalta! Uskotko Tre Kronorin vielä nousevan pinteestä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);