Törkeä taklaus olympiajäällä: Sveitsiläishyökkääjälle ottelurangaistus vain 9 sekunnin pelin jälkeen

Sveitsi ja Saksa kamppailevat parhaillaan Pyeongchangin olympialaisissa paikasta jatkossa.

Ottelua oli ehtinyt kulua vain 9 sekuntia, kun sveitsiläiskiekkoilijan päässä pimeni ja hän teki jotain todella typerää.

Sveitsi ja Saksa kohtasivat tiistaina tiukassa kamppailussa, jonka panoksena oli jatkopaikka olympialaisissa.

Ottelua oli ehtinyt kulua kuitenkin vain yhdeksän (9) sekuntia, kun ensimmäinen pelikatko pysäytti ottelun.

Kyse ei ollut mistä tahansa vihellyksestä, vaan erittäin törkeästä päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Heti ottelun alku sekunneilla sveitsiläishyökkääjä Cody Almondin päässä pimeni ja hän niittasi suoraan kyynärpäällään saksan tähtipelaaja Christian Ehrhoffia päähän.

Ehrhoff tipahti välittömästi iskusta jään pintaan, eikä päässyt hetkeen ylös omin avuin.

Katso törkeä taklaus tästä:

Almondille vihellettiin tilanteesta ottelurangaistus ja Saksa pääsi sen jälkeen pitkälle ylivoimalle.

Reilun minuutin kuluttua Almondin käsittämättömästä sikailusta saksalaiset pääsivät viimein kuittaamaan ylivoimalla ja iskivät johtomaalin.

Ensimmäisen erän lopulla peli oli vielä varsin rikkonaista ja moni saksalainen vieraili rangaistusaitiossa, mutta erä kuitenkin päättyi Saksan 1-0 johdossa.

Olipahan törkeä temppu! Pitäisikö Almondin saada teosta mielestäsi vielä kovempi rangaistus? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);