Wayne Gretzky väläytteli lätkäjumalan taitojaan – tähän ei moni pysty!

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Wayne Gretzky olisi yksi parhaista pelaajista koko NHL:n historiassa.

Mitä et ehkä tiennyt on se, että ”The Great One” on myös uskomaton taikuri temppulaukaustensa kanssa.

MAINOS: Nappaa itsellesi 450 ilmaiskierrosta iGame:lta ilman talletuksia avaamalla pelitili nyt!

NHL-uransa aikana Wayne Gretzky niputti yhteensä 2857 pistettä 1487 pelissä pelaten neljän eri joukkueen paidoissa. Gretzky päätti uransa New York Rangersissa vuonna 1999.

Pelinumeronsa kautta myös ”99” kutsuttu pelaaja näytti kausi toisensa jälkeen ainutlaatuisia taitojaan kiekkomaailmalle ja muutti samalla tapaa, jolla modernia jääkiekkoa pelataan.

Moni ei ehkä kuitenkaan tiennyt, että Gretzky on maaginen jääkiekkomailan kanssa myös kaukalon ulkopuolella. Katso vaikka tätä videota, jossa kanadalainen kiekkojumala antaa taidonnäytteitä!

Katso koko video Gretzkyn tempuista tästä:

MAINOS: Pelaa täysin riskittömästi 450 ilmaiskierrosta ilman talletuspakkoa luomalla pelitili iGame kasinolle tänään.

Totta kai video on tekaistu ja sisältää paljon editointia, mutta eihän tässä voi kuin ihaillen katsoa silti miehen otteita. Kuka olisi tiennyt, että legendaarinen Ysiysi on myös mestari komedian parissa? Mikä todellinen legenda! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);