Veljekset mätkivät toisiaan hymyissä suin Dallasissa

Yön NHL-kierros tarjosi otteluiden ohessa myös odotetun veljesten kohtaamisen, jossa päästiin myös todistamaan klassista sisarrakkautta.

Jordie Benn vaihtoi seuraa viime kaudella Dallasista Montreal Canadiensiin, jonka paidassa vanhempi veli kiekkoili nyt Dallasin vieraana.

Veljesten välisestä rakkaudesta ei ollut puutetta, kun isoveli Jordie päätti pamauttaa Dallasin kapteenina toimivaa veljeään, Jamie Benniä, laitamähinässä.

Jordie Bennin tuutti oli kosto aiemmasta tilanteesta, jossa pikkuveli Jamie antoi nopeasti pienen tönäisyn tälle vain hetkeä aiemmin ja luisteli pois hymy huulillaan.

Vanhempi Benn kommentoi veljensä kohtaamista jo aiemmin toimittajille sanoen, että hänet luultavasti käsketään pois jäältä heti Jamien kentällisen tullessa sisään.

Alla näkyvä video voisi olla minkä tahansa sisarusparin tappelusta ja samaa kertoivat myös katsomossa olleet kaksikon vanhempien ilmeet.

Jamie Benn vastasi muutamalla töytäisyllä veljensä taklaukseen laidassa, mutta hyvin nopeasti taustalta nousi Alexander Radulov, joka otti tilanteen haltuun työntäen Jordie Bennin pois paikalta.

Tapahtuman jälkeen isoveli Jordie luisteli paikalta pois naureskellen, joten ainakaan häntä pieni veljesten välinen nahistelu ei haitannut.

Dallas vei lopulta ottelun lukemien 3-1.

Katso video veljesten kamppailusta tästä: