Tässä saa parta kyytiä – NHL-tähtien rajussa kamppailussa yllättävä käänne

Siihen ei tarvittu kuin muutama sekuntti.

Hetkessä Nazim Kadri ja Joe Thornton olivat pudottaneet hanskansa ja pian Kadrin kädessä olikin aimo tukku Thorntonin valtavaa partaa.

Toronton veteraanihyökkääjä Nazem Kadri ja San Josen kokeknut Joe Thornton eivät selvästikään pidä toisistaan.

Viime yön NHL-kierroksella ottelua ehti kulua vain kaksi(!) sekuntia ennen kuin kaksikko oli jo lähtenyt nyrkkihippaan.

Ja siitä tulikin ikimuistoinen kamppailu.

Ei pelkästään siksi, että kyse olisi kahdesta tähtipelaajasta, jotka harvoin pudottavat hanskojaan, vaan siksi, että Joe Thornton menetti kamppailun ohessa melkoisen tukun jättimäisestä parrastaan.

Joe Thorton on jo muutaman kauden ajan rokannut kaukaloissa varsin Juha Mieto -tyyppistä partaa, joka saikin tällä kertaa kova kyytiä, kun Kadri päätti tappelussa tarttua siihen.

Katso video tilanteesta tästä:

Eikä kyse tosiaankaan ollut mistään muutamasta karvasta, jotka olisivat pudonneet…

Kun Nazim Kadri puhui toimittajien kanssa ottelun jälkeen hän kertoi, että Thornton oli käynnistänyt tappelun.

– Yksi asia vain johti toiseen. En odottanut tuota, mutta sellaista sattuu. Hän oli se, joka kysyi tapellaanko ja aloitti kaiken. Minä vain puolustin itseäni, Kadri sanoi.

Siitä, miten tuo partatukko päätyi jäänpintaan, Kadrilla ei ollut tarkempaa käsitystä.

– Minulla ei ole mitään tietoa. Yhtäkkiä minulla vain oli iso tukko partaa kädessäni. Kuvittelin olevani jääkiekkoilija, enkä parturi. Tarkoitukseni ei kuitenkana ollut repiä hänen partaansa irti, Kadri lopetti.

Toronto voitti ottelun lopulta maalein 3-2.

Tykkää Urheiluraamatusta, jos olet todellinen urheilufani! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);