Sebastian Aholta jäätävä ratkaisu alivoimalla – tykitti kaksi maalia murskavoitossa

Sebastian Aho oli jälleen ilmiliekeissä, kun Carolina Hurricanes murskasi Ottawa Senatorsin kotonaan yön NHL-kierroksella maalein 8-2.

Aho iski ottelussa kaksi maalia, joista toinen syntyi alivoimalla läpiajon päätteeksi.

Tahmeasti NHL-kautensa aloittanut Sebastian Aho on löytänyt viime viikkoina maalijyvän ja osoitti jälleen viime yönä, miksi hän on yksi tämän hetken parhaimpia suomalaispelaajia NHL:ssä.

Aho viimeisteli Carolinan murskavoitossa kaksi maalia, joista etenkin ensimmäinen, alivoimalla läpiajosta syntynyt maali, oli kaunista katseltavaa.

Aho karkasi alivoimalla omalta alueelta läpiajoon ja ohitti vastustajan puolustajan leikitellen. Lopulta vastassa oli enää Ottawan maalivahti, jonka taakse kiekko upposi helposti pienen harhautuksen päätteeksi.

Uskomaton pelisilmä

Ahon illan toinen osuma oli vielä erikoisempi tapaus, sillä se sai alkunsa kiekon pompattua korkeuksiin päätylaidasta. Siinä, missä muut pelaajat jäivät ihmettelemään kiekon katoamista, Aho osasi ennakoida sen putoamisen ja tyrkkäsi tämän jälkeen helposti pelivälineen maalin perukoille.

Myös Carolinan suomalaistulokas Eetu Luostarinen pääsi heti pisteiden makuun, kun hän syötti puolustaja Haydn Fleuryn osuman.

Katso ottelun kaikki kohokohdat alla olevalta videolta: