Ruotsalaistähdeltä täysin ilmiömäinen suoritus NHL:ssä – onko tässä pudotuspelien upein maali?

Nashville Predators nollasi Winnipeg Jetsin yön NHL-kierroksella ja tasoitti samalla pudotuspelisarjan tilanteeseen 3-3.

Voiton takuumiehenä toimi Predators-vahti Pekka Rinne, mutta illan komeimmasta osumasta vastasi ruotsalainen Filip Forsberg.

Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin pudotuspelisarjasta uumoiltiin tiukkaa vääntöä jo etukäteen, mutta todellisuus on ollut vielä ennakointia ihmeellisempää.

Pelit ovat päättyneet tiukoissa merkeissä ja välillä taas täysin suvereenein numeroin, kuten esimerkiksi viime yönä, kun Nashville nollasi Jetsin maalein 0-3.

Pekka Rinne on sarjan aikana saanut osakseen ihailua sekä vihaa, sillä tiukoissa paikoissa mies on välillä sulanut, mutta viime yönä nähtiin jälleen syy sille, miksi mies oli ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

Forsberg show

Koko illan ilmiömäisimmästä osumasta vastasi kuitenkin Nashvillen ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg, joka niittasi joukkueensa 0-3 maalin uskomattoman komealla tavalla.

Kolmannessa erässä Nashville pyöritti kiekkoa Jetsin hyökkäysalueella, kun Forsberg sai maalin takaa syötön seistessään maalin edessä.

23-vuotias ruotsalaistähti otti kiekon nopeasti haltuunsa selkä maalia vasten ja käänsi kiekon ilmiömäisellä taidonnäytteellä jalkojensa välistä suoraan Jets-vahti Connor Hellebuyckin taakse.

Forsberg toimi voiton takuumiehenä, sillä hän takoi 0-4 voittoon päättyneessä ottelussa kaksi maalia. Pekka Rinne taas piti komeassa nollapelissä maalinsa tyhjänä ja ehti kiekon eteen 34 kertaa.

Sarjassa on seuraavaksi edessä legendaarinen Game Seven, josta ei varmasti tunnelmaa puutu. Mediassa onkin jo revitelty sillä, että Nashvillen ja Winnipegin välinen sarja on Stanley Cup -finaali vain etuajassa.

Katso maali tästä:

Lue lisää:

NHL:n pudotuspelit sekoittavat pakkaa MM-kisoissa: Leijonille tarjolla todella kova vahvistus siniviivalle

Nyt oli kyllä maaginen osuma!  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);