Puljujärven reaktio joukkuekaverin riehumiseen nousi hitiksi Pohjois-Amerikassa

Jesse Puljujärven edustaman Edmonton Oilersin kausi ei ole mennyt kaikin osin täysin lapaan. Yön NHL-kierroksella kiivaan taiston jälkeen Oilers kuitenkin onnistui kaatamaan Colorado Avalanchen maalein 4-2.

Illan puhutuin kohtaaminen nähtiin kuitenkin Oilersin vaihtopenkillä kolmannessa erässä, kun Ryan Strome menetti hermonsa täydellisesti.

Edmonton Oilers oli Colorado Avalanchen vieraana viime yön NHL-kierroksella ja onnistui lopulta kampeamaan tarvitsemansa voiton.

Vielä kolmannen erän alussa Colorado oli kuitenkin 2-1 johdossa, vaikka Oilersin pelaajat pommittivat Avalanchen maalia vartioinutta Semyon Varlamovia tauotta.

Turhautuminen alkoi näkyä pelaajien kasvoilla, sillä mikään ei tuntunut menevän sisään.

Parhaiten tätä kuvastaa Oilers-hyökkääjä Ryan Stromen käytös vaihtopenkillä, kun hän istuutui Jesse Puljujärven vierelle.

Strome oli juuri tuhrannut jälleen yhden maalipaikan, eikä mies pelännyt näyttää tunteitaan. Luukun sulkeuduttua mies antoi nopean potkun laitaan ja sen jälkeen kyytiä saivat niin juomapullo kuin mailakin.

Kaikkein huvittavimmaksi tilanteen teki kuitenkin juuri nuoren suomalaishyökkääjän reaktio Stromen vierellä.

Taattua Jesse Puljujärveä

Varsin ilmeikkäistä kasvoistaan ja eleistään tutuksi tullut Puljujärvi seurasi tarkasti Stromen raivonpurkausta ja nyökytteli hymyillen samaan tahtiin kuin mies hakkasi mailaansa aitiossa.

Puljun naamalla voi jopa nähdä lievän hymyn kareen tuon raivonpurkauksen aikana.

TSN:n alaisuudessa toimiva BarDown -verkkosivusto nosti Puljujärven reaktion esiin omassa jutussaan ja nyt tapahtumasta kuvattu video on levinnyt jo laajalle kiekkokansan parissa. Suomalaishyökkääjän reaktiota Stromen riehumiseen kuvaillaan yksinkertaisesti hulvattomaksi.

– Jesse on tämän videon paras kohta.
– Jessen nyökytys jokaisen iskun aikana ja hymy tuossa lopussa on todella huvittavaa, twitterissä kommentoidaan.

Ja kyllähän se paikkansa pitää. Puljujärven huvittava reaktio nostaa kyllä hymyn kenen tahansa kasvoille.

Katso video tilanteesta tästä ja arvio itse:

https://twitter.com/JSBMjeanshorts/status/965349998765289472

Pistä peukkua, jos Puljujärven ilmeilyt saavat aina hymyn nousemaan kasvoillesi! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);