Patrik Laineen tulinen laukaus ei jättänyt kysymyksiä – 10 ottelun maaliton putki katkesi tyylillä

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine oli vireessä, kun joukkue kaatoi sunnuntain ja maanantain välisellä NHL-kierroksella Dallas Starsin maalein 3-2.

Laineen tulinen kuti ensimmäisessä erässä avasi illan maalihanat.

Patrik Laineen kylmä kausi päättyi viime yön NHL-kierroksella, kun suomalaistaituri tälläsi ottelun ensimmäisessä erässä ylivoimalla Jetsin 1-0 osuman hurjalla laukauksella.

Tesoman tykki oli viritetty täydelle voimalle, kun hän Blake Wheelerin kulmasta vääntämän kiekon puolustaja Neal Pionkin syötöstä B-pisteen kaarelle.

Laine ei epäröinyt hetkeäkään vaan antoi tulisen laukauksen puhua suoraan syötöstä, jonka jälkeen verkko heilui Dallas-vahti Anton Khudobinin takana.

Kuva: All Over Press

Katkaisi pitkän maalittoman putken

Illan toinen suomalaisonnistuja oli Dallasin puolustaja Esa Lindell, joka nappasi itselleen syöttöpisteen joukkueensa 2-1 johtomaaliin.

Ottelu ratkesi lopulta vasta jatkoajalla, kun Jets-hyökkääjä Mark Scheiffele upotti terävän rannelaukauksen maalin perukoille sinetöiden lukemat Jetsille 3-2.

Osuma oli Laineen kauden 4 maali, mutta ennen tätä hän oli pelannut 10 ottelua ilman maaleja peräjälkeen. Nyt hänellä on 16 pelistä kasassa tehot 4+11=15.

Katso ottelun kohokohdat sekä Laineen maali alla olevasta upotuksesta: