Patrik Laineen likainen temppu ottelun lopulla johti käsirysyyn jäällä

Winnipeg Jets kärsi rökäletappion maanantai-iltana, kun Nashville Predators nollasi kanadalaiset pudotuspelisarjan kuudennessa ottelussa ja tasoitti voitot 3-3:een.

Ottelun puhutuin hetki nähtiin kuitenkin aivan ottelun lopulla Jetsin suomalaistähti Patrik Laineen toimesta.

Patrik Laineesta on kasvanut nopeasti Winnipegissä rakastettu tähtipelaaja, joka ratkoo otteluita maaleillaan ja hurmaa mediatilaisuuksissa itsevarmoilla kommenteillaan.

Jäällä Laineesta on kuitenkin nähty välillä myös toinen puoli, kun ruuti on ollut märkää eikä onnistumisia ole sattunut.

Viime viikolla Laine tulistui Nashville-hyökkääjä Austin Watsonille tämän tempun jälkeen, kun Nashville kampesi voiton sarjan neljännestä pelistä.

– HAISTA V***U!, Laineen kuultiin huutavan jäälle samalla kun hän hakkasi mailansa päreiksi kaukalon laitaan.

Törkytemppu vai vahinko?

Maanantaina Jetsillä ei ollut mitään sanomista, kun Nashville rynnisti tylyin lukemin 4-0 voittoon ottelussa. Jetsin suomalaistähti seurasi paraatipaikalta, kuinka Nahsvillen ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson niittasi loppulukemat tyhjään maaliin.

Ilmeisesti jotain kuitenkin naksahti tuolla hetkellä häviämistä vihaavan suomalaisen päässä, sillä hän teki seuraavaksi todella typerän tempun, joka johti todelliseen joukkomyllyyn jäällä.

Arvidssonin luistellessa maalilta laidan vierustaa tuulettaen Laine nappasi kiekon maalista ja laukoi sen suoraan kohti tuulettavaa ruotsalaispelaajaa.

Tilanne ainakin näytti hyvin tahalliselta ja se sai selvästi tunteet kuumenemaan myös ruotsalaisen päässä. Tilanteesta hermostunut ruotsalainen kääntyi välittömästi ympäri ja vaihtoi tulisia sanoja paikalle luistelleen Laineen kanssa.

Tilanne yltyi nopeasti pieneksi myllyksi, kun paikalla luistelivat Mark Scheiffele sekä Dustin Byfuglien tukemaan alakynteen jäänyttä Lainetta. Mukana olivat soppaa hämmentämässä myös P.K Subban sekä muita Nashvillen pelaajia.

Tilanteesta vihellettiin lopulta jäähy Byfuglienille.

Selitteli tilannetta ottelun jälkeen

Ottelun loppuvaiheessa mylläkkään johtunut tilanne puhutti tietysti myös pelin jälkeen, niinpä Laine sai vastata tapaukseen liittyviin kysymyksiin Jetsin pukukopissa.

– Johtuiko laukaus kohti Arvidssonia kohtaan silkasta turhautumisesta, kun ette onnistuneet voittamaan?

– Ei. Minä vain yritin purkaa kiekon kulmaan. En tiedä miksi kukaan yrittäisi tahallaan osua toiseen pelaajaan, Laine vastasi asiasta kysyneelle toimittajalle.

Lue lisää:

Maalin mättänyt Patrik Laine raivostui ottelun lopuksi: ”HAISTA V***U!”

Mitähän tuossa nyt sitten todellisuudessa on tapahtunut? Luuletko, että Laine vippasi kiekon tahallaan kohti Arvidssonia vai oliko kyseessä vahinko? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);