Patrik Laine leipoi sisään hurjan salamamaalin – vastustajalta luulot pois 18 sekunnissa

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä oli kovassa iskussa, kun Jets kaatoi yön NHL-kierroksella Nashville Predatorsin kotonaan maalein 2-1.

Ensimmäistä erää ei ehtinyt kauaa kulua, kun Patrik Laine jo iski verkot tötterölle.

Alkukaudesta syöttäjänä kunnostautunut Patrik Laine väläytti kaikille epäilijöille yön NHL-kierroksella, kun hän iski ottelun avausmaalin Nashville Predatorsin verkkoon vain 18 sekunnin pelin jälkeen.

Laineen kauden viides maali syntyi hänen tuotuaan kiekko Nashvillen puolustusalueelle ja syötettyään sen nopeasti Kyle Connorille. Connor laittoi kiekon pian takaisin Laineelle, joka sitten ohitti tyylikkäästi läheltä Nashvillen maalia vartioineen Juuse Saroksen, kun peliä oli kulunut ensimmäisessä erässä vain 18 sekuntia.

Kuva: Youtube/Sportsnet

Nikolaj Ehlers iski Jetsin 2-0 johtoon toisen erän alussa, mutta Nashville onnistui kaventamaan pelin vielä samassa erässä tilanteeseen 2-1. Ne jäivät kuitenkin loppulukemiksi Winnipegin kuitaten voiton kotonaan.

Hurjassa kiidossa oleva Winnipeg Jets on nyt voittanut kolme viimeisintä otteluaan.

Laineen viides osuma tällä kaudella kasvatti hänen pistepottinsa kauden 20 tähän mennessä pelatuista otteluista tehoihin 5+14=19.