NHL-seura uskoo suomalaisen seuraikonin varusteiden olevan voittoputken takana

NHL-joukkue Dallas Stars jäädytti seuraikoni Jere Lehtisen pelinumeron hallin kattoon marraskuun lopulla.

Samalla illan ottelussa seuran pelaajat käyttivät jokainen keltaisia nauhoja luistimissaan, kuten Lehtisellä oli tapana uransa aikana.

Tämän oli tarkoitus olla pienimuotoinen kumarrus menestyksekkään suomalaiskiekkoilijan suuntaan.

Dallas nappasi Lehtisen juhlailtana voiton, ja seuran sisällä alettiin pohtia. Aiemmat ottelut olivat menneet hieman kehnosti, mutta nyt jokin oli toisin.

Urheilijat ovat tunnetusti usein varsin taikauskoisia, joten vastauksia voidaan hakea lähes mistä vain. Tällä kertaa katseet kuitenkin kohdistuivat keltaisiin nauhoihin.

Ja niin Starsin pelaajat päättivät, että jokainen pitää luistimissaan keltaiset nauhat seuraavassakin ottelussa, jotta nähtäisiin, onko niissä todella taikaa.

Noh, lopulta alkulämpöä varten tehty kunnianosoitus venähti jo 5 ottelun mittaiseksi käytännöksi, joista Dallas on napannut jokaisesta voiton.

Myös seuran Twitter-tilin kuva on muutettu Lehtisen keltaisiksi luistimen nauhoiksi.

”Sen oli tarkoitus olla vain alkulämpöihin, mutta 21 maalia ja viisi voittoa myöhemmin…” Stars twiittasi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä voitettuaan juuri Colorado Avalanchen 7-2.

Toivotaan Starsin taian jatkuvan, sillä tietenkin kyse on Jere Lehtisen tuomasta magiasta, joka siivittää tähtirinnat voitosta toiseen!

Katso video Lehtisen paidanjäädytyseremoniasta tästä: