Mikko Rantanen tulistui Ismo Lehkoselle ja latasi suorat sanat: ”Puhunut paskaa minusta mediassa”

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen iski komeat tehot yön NHL-kierroksella ja sivalsi pelin jälkeen takaisin suomalaiskommentaattorille, joka oli esittänyt kovia väitteitä miehen kesästä.

NHL:ssä Colorado Avalanchea edustava hyökkääjä Mikko Rantanen katkaisi pitkän tehottoman ja uneliaan jaksonsa viime yönä, kun Colorado kaatoi kotonaan Calgaryn maalein 6-5.

Avalanchen peli on ollut viime viikkojen ajan vaikeaa ja sama on huokunut myös Rantasen pelaamisesta tällä kaudella. Calgarya vastaan pelatussa ottelussa suomalaistähti kunnostautui keräämällä tehot 1+2.

Kuva: All Over Press

”Paljon oli kissanristiäisiä”

Ylen jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen esitti alkuviikosta kovia väitteitä mediassa, kun hän totesi, että joukkueen pelistä puuttuu identiteetti kokonaan tällä hetkellä.

Hän nosti esiin etenkin Rantasen, jonka kauden avaus oli vahva, mutta sen jälkeen hän ehti ajautua yhdeksän ottelun maalittomaan putkeen.

– Voisiko olla, että Mikolla on tullut seinä hetkeksi vastaan. Hänellä ei kauhean hyvä kesä ollut. Paljon oli kissanristiäistä, Helsingissä piti olla ja muuta. Varmaan hän tietoisestikin ajoi raskaiden vuosien jälkeen konetta alas, mutta ehkä urheilua ei ihan samalla tavalla tullut tehtyä kuin aiemmin, Lehkonen sanoo Ylellä.

Hänen mukaansa Rantasen peli on vaikuttanut tuskaiselta.

– Vähän pakottamista se on.

Rantanen sivalsi takaisin

Tehokkaan ja voitetun ottelun jälkeen helpottunut ja tyytyväinen Rantanen antoi medialle haastatteluita joukkueen pukukopissa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Haastattelussa hän iski yllättäen kovan piikin suoraan Lehkosen suuntaan.

– Nyt tuntuu hyvältä ja oli yksi asia, mistä sain paljon lisäenergiaa, hän aloitti.

– Yhden suomalaisen NHL-pelaajan isä oli puhunut paskaa minusta mediassa ja väittänyt, etten ole treenannut viime kesänä samalla tavoin kuin aiemmin, Rantanen latasi medialle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos upotus ei näy, katso se tästä.

”Jos puhut paskaa…”

Maalittoman putkensa päättänyt suomalaistähti omisti koko pisteiltansa tälle ”nimettömälle suomalaispelaajan isälle”.

– Hän keksi kaiken ihan päästään. Joten tämä oli omistettu hänelle. Jos puhut paskaa, niin saat vastata siitä, Rantanen lopetti.

Ismo Lehkosen poika Artturi Lehkonen pelaa myös Colorado Avalanchessa. Lehkonen on tehnyt tällä kaudella 12 pelaamaansa otteluun tehot 3+5=8. Lehkosen alkukautta on hidastanut loukkaantuminen.

Mikko Rantanen puolestaan on takonut pelaamiinsa 28 otteluun tehot 13+21=34.