Kovaa kritiikkiä Edmontonin suomalaislupaukselle: ”Ei ole ollut kilpailukykyinen NHL:ssä”

Edmonton Oilersissa hienolla tavalla kauden käynnistäneen Jesse Puljujärven otteet eivät ole hurmanneet kaikkia Pohjois-Amerikassa.

Keväällä Puljujärven tehot ovat hyytyneet, eivätkä nuoren suomalaislaiturin otteet ole keränneet kehuja. Monet uskoisivat Puljun kaipaavan uutta ponnistusta AHL:n puolelta, jotta pelivire jälleen löytyisi.

Urheilumedia Sportsnetin NHL-toimittaja Marc Spector on pukenut sanoiksi sen, mitä monet ovat Edmontonissa varmasti viime aikoina ajatelleet. Spectorin mielestä Puljujärvi pitäisi lähettää takaisin AHL:n puolelle kehittymään.

19-vuotias suomalaishyökkääjä on tahkonut tällä kaudella NHL:ssä 59 ottelua Edmonton Oilersin riveissä nakuttaen niissä tehot 12+8=20. Ensimmäisellä NHL-kaudellaan Pulju pelasi yhteensä 28 ottelua tehoin 1+7=8.

Tunnelin päässä näkyi kuitenkin valoa, kun AHL:ssä Puljujärvi tehtaili viimekaudella 39 otteluun tehot 12+16=28. Tällä kaudella Puljujärvi on viettänyt AHL:ssä 10 ottelua tehden niissä yhden maalin ja 4 syöttöpistettä.

Suurikokoinen laituri on aika ajoin onnistunut väläyttelemään sitä osaamistaan, jonka takia hänet varattiin ensimmäisellä kierroksella Edmontoniin, mutta kehitys ei ole ollut toivotun mukaista.

Viimeisessä 11 ottelussaan Puljujärvi on onnistunut vain kerran pääsemään tehoille tehden pisteet 1+1.

Sportsnetin NHL-toimittaja Marc Spector pohtiikin nyt, että Puljujärvelle parempi paikka löytyisi AHL:n puolelta Bakersfield Condorsin riveistä.

https://twitter.com/SportsnetSpec/status/978826039248936960

– Puljujärven pitäisi mennä AHL:ään pelaamaan pudotuspelejä, Spector sanoo twitterissä.

– Hän ei ole ollut kilpailukykyinen NHL:ssä viimeisen kuuden viikon aikana. Se ei johdu ketjutovereista tai peliajasta, eikä se ole kenenkään muun vika. Sanon sen hitaasti: Hän. Ei. Ole. Valmis, Spector kritisoi.

https://www.youtube.com/watch?v=rh14x0R8fIA

Olisiko farmiin siirtäminen paras ratkaisu myös Puljujärven omalta kannalta? Kerro mielipiteesi kommenteissa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);