Kolmas erä päättyi joukkotappeluun Detroitissa – maalivahdit mukana myllyssä

Yön NHL-kierroksella nähtiin melkoinen myllytys, kun ottelussa Detroit Red Wingsin ja Calgary Flamesin välillä syttyi suuri joukkotappelu mainoiskatkon aikana.

Kolmatta erää oli jäljellä enää kuusi minuuttia Detroitissa, kun tilanne oli Red Wingsin hyväksi 6-2 ja ottelu oli lähes taputeltu.

Kaikki sai alkunsa Detroitin Luke Witkowskin ja Calgaryn Brett Kulakin välienselvittelystä, jossa Witkowskin nyrkit puhuivat ja mies sai selkeän tappeluvoiton.

Kaadettuaan Kulakin taistossa päätti Witkowski ärsyttää vielä muita Calgaryn pelaajia ja huuteli Flamesin penkille, samalla kun tuomarit saattoivat häntä ulos kaukalosta.

Pelissä tuli mainoskatko ja juuri kun Witkowski oli kävelemässä ulos kaukalosta Flamesin Matthew Tkachuk tökkäsi miestä mailalla. Soppa oli valmis.

Vieläkin kierroskilla käyvä Witkowski palasi jäälle ja joukkotappelu oli syttynyt. Molemmista joukkueista osallistui useita pelaajia riehumiseen, mutta yllättävintä oli ehkä se. että lopulta myös joukkueiden maalivahdit tulivat mukaan myllytykseen.

Varsinkin Red Wingsin veräjänvartija Jimmy Howard antoi nyrkkiensä puhua.

Peli päättyi tappeluiden jälkeen lopulta tilanteessa 8-2 Red Wingsin hyväksi.

Katso video tappelusta tästä: