Kaapo Kakon kemiat kohtasivat supertähden kanssa – NHL:n kärkijoukkue jäi täysin jalkoihin tehoillassa

New York Rangersin suomalaistulokas Kaapo Kakko oli ratkaisevassa roolissa, kun Rangers kaatoi kotonaan NHL:n kärkiseuroihin kuuluvan Washington Capitalsin.

Komea tehoilta nosti Kakon pisteputken kolmeen otteluun.

New York Rangers kuittasi komean päänahan yön NHL-kierroksella, kun se kaatoi Washington Capitalsin maalein 4-1.

Suomalaistulokas Kaapo Kakko avasi tehotilinsä jo ottelun toisella minuutilla päästessään mukaan ylivoiman pyörittämiseen. Kakon kova työ maalin edustalla toi kiekon onnekkaasti Artemi Panarinille, joka iski sen varmasti suoraan yläkulmaan vieden Rangersin 1-0 johtoon.

Kakon ja Panarinin välinen kemia tuotti tulosta myös seuraavassa osumassa, kun 18-vuotias suomalaistaituri syötti kiekon oikealta laidalta jälleen Panarinille, joka sivalsi ruoskamaisella rannelaukauksella kiekon jälleen maalin perukoille.

Hurjat tehot kolmeen peliin

Rangersin kolmannen maalin iski Pavel Buchnevich kolmannessa erässä vain minuuttia 2-0 johdon jälkeen, mutta Washington onnistui vielä kaventamaan tilanteen 3-1 ylivoimalla Evgeny Kutznetsovin maalilla.

Brett Howdenin 4-1 maali erän lopulla kuitenkin sinetöi voiton lopullisesti Rangersille. Komeaa tehoiltaa viettänyt Kaapo Kakko on nyt iskenyt viimeiseen kolmeen otteluun tehot 3+2=5.

Koko kaudelta suomalaislupauksella on kasassa 17 ottelusta tehot 6+4=10.