Kaapo Kakon esitykset harjoitusleirillä eivät jättäneet kysymyksiä – päävalmentajalta tyhjentävä palaute

Kesällä NHL-seura New York Rangersiin varattu suomalaislupaus Kaapo Kakko on ymmärrettävästi herättänyt paljon mielenkiintoa harjoitusleirin aikana Pohjois-Amerikassa.

Lupaavan nuoren miehen otteet ovat olleet sen tasoisia, että jopa seuran kokenut päävalmentaja on päätynyt ylistämään suomalaisnuorukaista.

New York Rangersin kokoonpanossa ensimmäiseen NHL-kauteensa lähtevä Kaapo Kakko on nostattanut melkoisia aaltoja heti varausviikostaan lähtien ja nyt harjoituspelien jälkeen tilanne ei ole muuttunut.

Kakko on osoittanut huikeita otteita harjoituksissa sekä otteluissa, eikä se ole jäänyt huomaamatta myöskään Manhattanilla kotiaan pitävän seuran päävalmentaja David Quinnilta.

– Odotukseni olivat korkealla ja hän on onnistunut täyttämään ne, Quinn totesi medialle.

– Nyt en ole enää yllättynyt siitä, että hän on se pelaaja, joka on. Rakastan sitä, mitä hän tekee jään ulkopuolella, kuinka hän käyttäytyy ja miten helppoa häntä on valmentaa, Quinn ylisti suomalaisnuorukaista.

Rangersin mediatilaisuudessa joukkueen kokoonpanoa valottanut valmentaja ei säästellyt sanoja puhuessaan 18-vuotiaasta kultakimpaleestaan.

– Hänessä on erittäin paljon sellaisia asioita, joista pidän, Quinn totesi.

Loistavia uutisia. Uskotko sinä, että Kakko pystyy lyömään itsensä läpi NHL:ssä heti ensimmäisellä kaudella? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);