Juuso Välimäki loukkaantui karmivalla tavalla Jani Hakanpään lämäristä – päivitys ei lupaa hyvää

Arizona Coyotesin suomalaishyökkääjä Juuso Välimäki koki karmivan kohtalon Dallas Starsin Jani Hakanpään laukauksen takia yön NHL-kierroksella.

NHL-seura Arizona Coyotesin puolustaja Juuso Välimäki loukkaantui ikävällä tavalla Coyotesin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Välimäen loukkaantuminen tapahtui ottelun kolmannessa erässä, kun hän sai Dallas Starsin suomalaispuolustaja Jani Hakanpään laukauksen suoraan päähänsä.

Kuva: All Over Press / Jerome Miron-USA TODAY Sports

Jätti jälkeensä verisen vanan

Välimäki oli alimpana pelaajan maalin edustalla, kun väkijoukon läpi kulkenut lämäri napsahti suoraan hänen päähänsä. Kiekko otti ilmeisesti matkalla jonkinlaisen kimmokkeen, joka ohjasi sen suoraan Välimäen suuhun.

Voit katsoa tilanteen videolta alla olevasta upotuksesta.

Osuma oli kova ja pahasti verta vuotanut Välimäki poistui kentältä välittömästi tilanteen jälkeen. Jotain pelottavan tilanteen mittasuhteista kertoo se, että jäälle jäänyttä verivanaa jouduttiin vielä putsaamaan erikseen ennen kuin joukkueet pääsivät jatkamaan peliä.

Dallas Stars kairasi pelistä lopulta voiton jatkoajalla maalein 4-3.

Pahaenteinen päivitys

Välimäen tilanteesta ei ole saatu vielä tarkempia tietoja, mutta NHL-toimittaja Craig Moran paljasti jo pian ottelun jälkeen uutisen, joka ei lupaa hyvää.

– Minulla ei ole vielä tarkempia yksityiskohtia, mutta nyt kuulostaa siltä, että Juuso Välimäki on poissa pelistä ainakin jonkin aikaa. Kuulemani mukaan Coyotes kutsuu ylös AHL:stä puolustaja Vladislav Koljatshonokin, Morgan kirjoittaa X:ssä.

Tällä kaudella NHL:ssä 15 ottelua pelannut Välimäki on onnistunut haalimaan niissä tehot 0+4.