Jesse Puljujärvi löi epäilijöille välittömästi jauhot suuhun – maalitili auki kauden avauksessa

Edmonton Oilersissa NHL-kautensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä avannut Jesse Puljujärvi avasi maalihanansa heti ensimmäisessä ottelussa.

NHL:n harjoituskaudella paljon vastuuta saanut ja kovia tehoja mättänyt Jesse Puljujärvi kirjautti keskiviikon ja torstain välisenä yönä kuluvan NHL-kauden ensimmäisen suomalaismaalin.

Hyvässä vireessä koko harjoituskauden ollut torniolainen pääsi aloittamaan myös varsinaiset pelit Oilersin ykkösvitjassa ja näytti heti ensimmäisessä erässä Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa, että luottamus oli ansaittua.

Puljujärvi iski ottelun avausmaalin vieden Oilersin johtoon ensimmäisessä erässä ajassa 16.55. Suomalaislaiturin maali syntyi tilanteesta, jossa Darnell Nurse laukoi ensin kauempaa ja Puljujärvi kauhoi sitten hyvältä paikalta irtokiekon verkon perukoille.

Tiukaksi muuttunut ottelu päättyi lopulta voittomaalikilpailun jälkeen 3-2 Oilersin eduksi.