Washington Capitalsilta huikea suoritus vierasjäällä – Finaalipaikka ratkeaa legendaarisessa ottelussa

Yön NHL-kierroksella ratkottiin jälleen itäisen konferenssin finaaliparia, mutta voittajaa ei saatu vieläkään selville.

Washington Capitals tasoitti voitot yön ottelussa tilanteeseen 3-3, joten ratkaisu ja finaalipaikka ratkaistaan legendaarisessa Game Sevenissä.

Washington Capitals iski kovan vaihteen silmään maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun se pelasi selkä seinää vasten kotonaan Tampa Bay Lightningia vastaan.

Tampa Bay Lightning johti ennen iltaa itäistä konferenssifinaalisarjaa voitoin 3-2, mutta Capitals onnistui venyttämään ratkaisun seitsemänteen osaotteluun, kun se haki voiton selkein lukemin maalein 3-0.

Ottelu oli todellista maalivahtien näytöstä, kun molemmat Andrei Vasilevski sekä Brayden Holtby ottivat näyttäviä ja tärkeitä torjuntoja illan aikana, mutta lopulta toisessa erässä Vasilevski joutui antautumaan ensimmäisen kerran. T.J Oshie iski ottelun avausmaalin ylivoimalla komealla rannarilla hetkeä sekavan tilanteen jälkeen, jolloin kiekon jo luultiin käyneen maalissa.

Nollapelillä voittoon

Kolmannessa erässä Capitalsin työ kantoi jälleen hedelmää, kun komean kuvion päätteeksi Devante Smith-Pelly iski lukemat jo 2-0:aan. Viimeisellä minuutilla illan tähti T.J Oshie viimeisteli vielä vieraiden voittolukemat 3-0:aan iskettyään kiekon tyhjään maaliin.

Brayden Holtby oli illan tähti nollapeliin johtaneilla 24 torjunnallaan, joten nyt ratkaisua Stanley Cup -finalistista tullaan hakemaan legendaarisesta seitsemännestä osaottelusta joukkueiden välillä.

Finaalissa vastaan luistelee läntisen konferenssin yllättävä ykkönen, eli Las Vegas Golden Knights.

Lue lisää:

Useat seurat Leijonista tutun hyökkääjän kintereillä – Vaihtaa varmuudella maisemaa seuraavaksi kaudeksi

No nyt kirjoitetaan huikeaa urheiludraamaa Pohjois-Amerikassa! Kumman joukkueen sinä toivoisit menevän finaaliin saakka? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);